TJERK PEIJENBORG

Graag stel ik me aan u voor:

Ik ben Tjerk Peijnenborg een financiële en fiscale specialist. Na mijn studie ben ik als assistent accountant bij PricewaterhouseCoopers begonnen. Na 3,5 jaar heb ik de keuze gemaakt om bij diverse bedrijven als Controller te werken waardoor ik breed ben georiënteerd. Begin 2009 ben ik ook mijn onderneming gestart.

Ik kan door de diversiteit aan ervaringen makkelijk en snel inspringen bij veranderende fiscale en financiële wet- en regelgeving. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken over uw financiële administratie, waardoor u zorgeloos kunt ondernemen.

Zwemmen voor het goede doel

“Ik heb in 3 dagen 25 kilometer met Maarten van der Weijden meegezwommen om zoveel mogelijk geld binnen te halen voor KWF Kankerbestrijding.  Het is een grote groep die met hem mee zwemt, ik denk dat dat voor hem een extra stimulans is om het te halen. Anders halen wij het wel en hij niet, dat trekt hij denk ik niet.”

Tjerk trainde afgelopen weken hard om te zorgen dat hij fit aan de start verschijnt. “Ik ben in 2,5 maand 11 kilo afgevallen”, zegt hij trots. Hij heeft veel respect voor wat Maarten van der Weijden gedaan heeft. Het is een immense belasting waar je mee bezig bent. Ik maakte me al zorgen om de 22 kilometer die ik in totaal moest gaan zwemmen, en dan kon ik nog uitrusten tussendoor. Maarten ging gewoon in een keer door. Van der Weijden zwemt een afstand van 200 km.